Spinning
14 december 2015
xco
XCO
14 december 2015
Toon alle

Vitaal

vitaal

Wat is Vitaal?

Vitaal is de meest gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten. Vitaal laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

 

Is Vitaal iets voor mij?

Vitaal is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. Vitaal is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveau’s opties worden aangereikt. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, wel mobiel. Vitaal is een ideaal programma om je persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te brengen.

 

Hoe ziet een Vitaal les eruit?

Een Vitaal les is zeer afwisselend doordat iedere oefening weer anders is. De ene helft is een cardiogericht deel met aerobische en dansante moves. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen. Je gaat in dat deel actief aan de slag met een elastiek en/of eventueel gewichtjes. De muziek en de instructeur zorgen ervoor dat je gemotiveerd wordt om jezelf, voor meer dan 100%, in te zetten voor iedere oefening. Maar natuurlijk bepaal je zelf hoe ver je gaat. Na de les voel je jezelf fit, energiek en soepel.