Fruitige trainingstips voor een goed figuur
9 oktober 2018
Afvallen in het nieuwe jaar?
15 januari 2019
Toon alle

3 maanden sporten voor 55 euro

 

Coole bon

Ben jij tussen de 12 en 23 jaar, dan hebben we een speciale aanbieding voor jou! 3 maanden sporten in de winter voor slecht 55 Euro. Hiervoor mag je Fitnessen, deelnemen aan groepslessen, squashen, zwemmen, (18+ Sauna) en mag je een drankje na de les (koffie, thee, chocomelk, yanga sportenergie).

De Cooloe bon is te koop t/m 30 december 2018 bij de receptie. De Coole Bon gaat uiterlijk 1 januari 2019 in en loopt af op uiterlijk 31 maart 2019. Bij aanmelding kun je ook een afspraak maken voor een fitness-instructieles.

Leeftijd
Deze bon is uitsluitend bedoeld voor jongeren van 12 t/m 22 jaar.

Borg
Bij inschrijving dient een borg van 14 Euro te worden voldaan. Hiervoor ontvang je een chip en slotje, welke je gedurende deze drie maanden gebruikt. Na afloop dien je deze weer volledig in te leveren bij de receptie en ontvang je je borg terug.

Huisregels

Om  het voor iedereen leuk en gezellig te houden, zijn er huisregels opgesteld. Bij aankoop van de Coole Bon ga je akkoord met onze huisregels.

 • Handdoek is verplicht tijdens het sporten
 • Halterhempjes, petjes etc zijn verboden
 • Berg je spullen netjes op in de kleedruimten, je ontvangt een slotje voor de kluisjes, maak daar gebruik van.
 • Schone binnen-sportschoenen zijn verplicht. Je mag hier echt niet mee buiten hebben gelopen.
 • In de sportzalen mag alleen water gedronken worden. Heb je geen bidon? Bij de receptie zijn deze te koop voor 4,50 Euro.
 • Alles wat je gebruikt, leg je weer terug waar het vandaan komt. Ook laat je de toestellen na gebruik schoon achter.
 • Het gebruik van je mobiele telefoon is alleen toegestaan in de foyer. Wil je muziek luisteren via je telefoon tijdens het sporten? Dat mag wel, maar als er twijfel is bij het personeel, word je er op aangesproken.  Het niet opvolgen van de instructies van het personeel heeft tot gevolg dat je uit de sportruimten/zwembad verwijderd kan worden.
 • Onze klanten komen om te sporten en/of te ontspannen. Houd daar rekening mee! Maak geen onnodig lawaai, schreeuw niet naar elkaar. Als je onnodig overlast bezorgd, zal je uit de sportzaal verwijderd worden.
 • De sauna is vanaf 18+. Onze sauna betreed je ontkleed, er komen zowel mannen en vrouwen, we verwachten dat je je respectvol opstelt tegenover iedereen. Het gebruik van een badhanddoek is verplicht. Lees voor je gebruik maakt van de sauna de regels.
  Ben je nog geen 18 jaar en constateren we dat je gebruik van de sauna maakt, dan word je voor die dag uit ons centrum verwijderd.
 • Bij herhaaldelijke overtredingen en waarschuwingen kunnen we je Coole Bon abonnement opzeggen zonder recht op restitutie.
 • Op de Coole Bon zijn onze Algemene Voorwaarden van kracht.

Namens Team Anco veel sportplezier!