Zomerrooster
28 juni 2017
Energie beheer
31 augustus 2017
Toon alle

Active Summer 2017

Active Summer 2017

Ook dit jaar houden we de Zomer actief met de Active Summer actie. Net als voorgaande jaren maakt iedereen weer kans op te gekke prijzen waaronder een mooie zonnige vakantie op Malta. En het enige wat je er voor hoeft te doen, is komen sporten in de maanden juli en augustus. Naast de waanzinnige vakantie zijn er nog meer geweldige prijzen te winnen. Ook dit jaar is het prijzenpakket is weer groots!

Stempelkaart

Vanaf vandaag kun je bij de receptie een Active Summer stempelkaart halen. In de maanden juli en augustus ontvang je na elke training een stempel op je spaarkaart. Met een volle kaart maken je kans op één van de prijzen. Nou dat moet toch wel lukken?  Extra snel sparen?  Als je in de actieperiode een nieuw lid aanbrengt, ontvangt je in één keer 10 stempels, oftewel een volle spaarkaart. En het mooie is: alle volle spaarkaarten dingen mee naar de prijzen. Hoe vaker je komt, hoe meer volle kaarten je dus kan inleveren.

 

De hoofdprijs

De hoofdprijs van de Active Summer actie is een 8-daagse reis naar veelzijdig Malta. Groots genieten op deze kleine eilandengroep op 3 uur vliegen van Nederland. Een zonbestemming met een extra dimensie; een land met een rijke geschiedenis, schitterende historische gebouwen, gastvrije bevolking, mediterrane keuken en een bruisend uitgaansleven. Ook voor cultuurliefhebbers is Malta de place to be: in 2018 is Valletta, samen met Leeuwarden, zelfs Culturele Hoofdstad van Europa!
Meer weten over Malta? Kijk dan op de website Visit Malta 

Lees hier de actievoorwaarden

Je verblijft 7 nachten op basis van logies en ontbijt in  Bayview Hotel . Bayview Hotel ligt aan de zee in Gzira, die ligt op enkele minuten afstand van Sliema. Daardoor is deze plaats het een ideale uitvalsbasis voor je reis. Daarnaast ligt dicht bij vele toeristische attracties, winkelcentra, disco’s en clubs.

 

Andere prijzen

Naast de hoofdprijs zijn er ook deze Active Summer weer vele andere prijzen beschikbaar gesteld door Polar, Vitae Wellnessresorts,  Oostappen,  MasitaMadame Tussauds , The Amsterdam DungeonFletcher HotelsIndoor SkydiveMatrixObstacle Parcours FlevoniceVUE,

*

Extra prijs voor snelle vogels

De eerste 50 personen die een volle stempelkaart inleveren, ontvangen een Airsoft / Paintball Voucher van The EventsBakery.  Op vertoon van deze voucher heb je toegang voor: 10 personen entree, 3 uur Airsoft of 2,5 uur Paintball, 10 x 75 Airkogels / 50 Paintkogels, gebruik materialen, kleding en masker en groepsinstructie.

Dit alles heeft een waarde van € 229,50

Actieperiode

De actie loopt van zaterdag 1 juli tot en met donderdag 31 augustus 2017, dit komt neer op een periode van bijna 9 weken. Volle spaarkaarten kunnen tot uiterlijk woensdag 6 september 2017 worden ingeleverd bij de receptie. Op vrijdag 15 september is de trekking en worden de winnaars van de landelijke prijzen bekend gemaakt op exclusievesportcentra.nl.

Allemaal veel succes!