Gratis dagpas
6 juni 2018
7 tips voor een fitte nazomer
7 tips voor een fitte nazomer
30 augustus 2018
Toon alle

Active Summer Actie 2018

Kom sporten en win mooie prijzen

In juli en augustus spaar je weer met de Active Summer Actie voor fantastische prijzen bij anco lifestyle centre. Na elke training ontvang je een stempel op jouw stempelkaart. Met 10 stempels heb je een volle spaarkaart en gelijk al prijs! Bij inlevering van een volle spaarkaart ontvang je namelijk een voucher voor een ontspannen dag wellness bij 1 van de 6 Vitae Wellnessresorts! Daarnaast maak je kans op één van de andere 96 prijzen uit het prijzenpakket, met een vakantie naar Finland als hoofdprijs!

Win een 8 daagse reis naar Finland

Ga kanoën op één van de duizenden meren, fiets of hike door de Finse bossen, spot het wildlife én geniet vooral van eindeloze zomerdagen in Finland! Maak met de Active Summer Actie kans
op een vakantie voor 2 personen naar deze fantastische bestemming! Inclusief autohuur, fietshuur, een kano- of kajak trip én een bezoek aan een Husky center!

Hoe kun je sparen?

Door bij ons te komen sporten deze zomer! Na elke training ontvang je een stempel op jouw spaarkaart. Bij een volle spaarkaart ontvang je een gratis dagentree bij één van de zes Vitae Wellnessresorts én maak je kans op één van de andere fantastische prijzen. Je mag een onbeperkt aantal volle kaarten inleveren. Samen sporten is twee keer zo leuk! Breng een nieuw lid aan gedurende de actieperiode en je verdient in één keer 10 bonusstempels, oftewel een volle spaarkaart!

Actieperiode

De spaaractie loopt van zondag 1 juli tot en met vrijdag 31 augustus 2018. Alleen volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd bij de balie van ons sportcentrum (tot uiterlijk woensdag 5 september 2018). De winnaars van de landelijke prijzen staan vanaf vrijdag 14 september 2018 op exclusievesportcentra.nl.

Prijzenpakket

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1