3 maanden sporten voor 55 euro
26 november 2018
Geef gratis de sportmunt cadeau
29 januari 2019
Toon alle

Afvallen in het nieuwe jaar?

Afvallen in het nieuwe jaar? Bij anco lukt het wel!

De decembermaand staat nog vers in ons geheugen.  Feestavonden, etentjes, drankjes, gezelligheid met vrienden en familie. Helaas zitten de extra kilo’s er dan snel aan.

afvallenMaar je hebt het goede voornemen om de overtollige kilootjes in het nieuwe jaar aan te gaan pakken. Toch? Vanzelfsprekend ga je in 2019 gezonder leven, meer sporten en beter voor jezelf zorgen. Jammer dat van de meeste goede voornemens in de tweede of derde week van januari al niet veel meer over is. Voor je het weet ben je weer druk, druk, druk en heb je andere belangrijkere dingen aan je hoofd.

Maar … met ons afvalprogramma lukt het in 2019 wél!

Geniet, met mate

Je kan best genieten van genieten van lekker eten. Maar het helpt enorm als je van te voren met jezelf afspreekt dat je slimme keuzes gaat maken. Bij anco gaan we je daar bij helpen. Bijvoorbeeld met weekmenu’s die op jou persoonlijk zijn afgestemd. Ieder mens is uniek, niet iedereen heeft dezelfde calorieënbehoefte en niet iedereen lust het zelfde.

Plan extra beweging in

Wat ook helpt is een plan maken voor extra beweging. Een juist trainingsschema is het halve werk. Jouw inzet de andere helft. Maak samen met je personal coach een schema en laat je begeleiden. Zo is het effectief is en blijft daardoor ook leuk. Blijf gemotiveerd en zie hoe eenvoudig het is om je eerste mijlpaal te halen.

Ga in 2019 niet op dieet

Diëten is trainen om dik te worden, echt waar …

Met een crashdieet kun je snel – binnen een paar weken – veel afvallen. Op korte termijn lijk je er wellicht mee geholpen, maar je brengt jezelf schade toe. Een crashdieet heeft twee grote nadelen. Ten eerste: je verliest spiermassa, waardoor je steeds moeilijker afvalt. Ten tweede: als je stopt met het dieet vliegen de kilo’s er weer aan en ben je slachtoffer van het befaamde jojo-effect.

8 weken lang GRATIS persoonlijke weekmenu’s

Ben je echt geïnteresseerd? Dan heeft anco voor jou een leuk aanbod. Wanneer je je in januari aanmeldt voor het Milon abonnement, gaat één van onze coaches je acht weken lang GRATIS begeleiden. Na een uitgebreide intake ontvang je 8 weken lang een persoonlijk voedingsschema, wegen & meten we je regelmatig. Zo blijft jij gemotiveerd. Dat geeft resultaat …. blijvend resultaat. Daar staan wij garant voor.

Hiervoor geven wij een resultaat garantie!