Callanetics
11 januari 2016
Rundje um ut Hundje hardloop cursus
28 januari 2016
Toon alle

Anco lifestyle centre start loopcursus voor deelnemers RuuH2016

Anco lifestyle centre biedt deelnemers van het Rundje um ut Hundje 2016 een unieke cursus aan. Samen met Chris Beurskens van TopSportief is er een tien weken durende cursus samengesteld om iedere deelnemer op elk niveau technisch goed en efficiënt te leren hardlopen. Anco lifestyle centre verzorgt de krachttraining groepslessen.

Anco lifestyle centre eigenaar Patrick Bierens “Hardlopen en andere buitenactiviteiten worden steeds vaker gecombineerd met binnensporten, het is een trend die wij steeds vaker ook bij onze eigen klanten zien. Deze cursus is speciaal samengesteld voor beginnende en gevorderde hardlopers en is gericht op het ontwikkelen van de romp en benen, twee spiergroepen die bij het hardlopen het meeste worden gebruikt. Een goede stabiliteit van de romp helpt je de juiste loophouding aan te houden, met name als je moe wordt.”

Gedurende de cursus wordt er wekelijks een loopscholing/hardlooptraining gegeven en kunnen de cursisten deelnemen aan één van de krachttrainings-groepslessen (vrije keuze). Na elke training mogen de deelnemers gebruik maken van het zwembad, sauna/stoombad en douches. Voor en na de cursus is er voor de deelnemers een BMI/vet meting. Ook bestaat er de mogelijkheid om, voor hardloop gerelateerde klachten en/of blessures, gebruik te maken van het inloopuurtje bij Fysiotherapeut Stijn Claes van Fysiotherapie Horst aan de Maas. Omdat juiste voeding voor sporters belangrijk is, kunnen cursisten bij Gewichtscoach Eveline de Koster voor informatie omtrent voedingsadvies bij haar  terecht.

De prijs van deze unieke cursus is slechts 10 Euro en de eerste 25 aanmeldingen ontvangen een uniek loopshirt.

Op 14 februari om 10:30 uur is er over deze cursus een informatieochtend (vooraf aanmelden). Hier zullen een aantal sprekers aanwezig zijn om de cursus toe te lichten en aan hen kunnen eventuele vragen gesteld worden.

Aanmelden voor zowel de informatie ochtend als voor de cursus kan bij de receptie van anco lifestyle centre, telefoon 077 3983553