Privacy Statement anco lifestyle centre

Vanaf 25 mei 2018 is AVG 2018 in gegaan. Anco lifestyle centre respecteert de privacy van alle leden/gebruikers en van haar site en draagt zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens in het kader van de door je gekozen lidmaatschap/dienst. Anco lifestyle centre acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin je toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij je recht respecteren om je persoonsgegevens op je aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Anco lifestyle centre is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen.
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 21 mei 2018.

Gebruik van persoonsgegevens
Wij maken voor iedere klant die bij ons een dienst afneemt een account aan. In je account staan onder andere de volgende gegevens:

  • je NAW gegevens;
  • telefoonnummer;
  • factuuradres;
  • e-mailadres;
  • betaalgegevens;
  • camerabeelden.(foto)

Als je bij Anco lifestyle centre een lidmaatschap aangaat krijg je via de receptie een wachtwoord voor de anco-app. Wachtwoorden zijn bekend bij Anco lifestyle centre.
Als je bij Anco lifestyle centre een lidmaatschap aangaat bewaren wij je gegevens op een Secure Server. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door je worden opgegeven, in het kader van de gevraagde dienst.

Receptie
Om je goed te kunnen helpen wanneer je contact opneemt met onze receptie, vragen wij je persoonsgegevens als naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Deze informatie wordt alleen gebruikt om je vraag zo goed en snel mogelijk te kunnen beantwoorden. Elke keer dat je contact met ons opneemt noteren wij waar wij contact met je over hebben gehad, zo hoef je je verhaal niet twee keer te vertellen en kunnen wij jou sneller helpen!

Verstrekken gegevens aan derden
Af en toe moeten we andere bedrijven buiten Anco lifestyle centre inhuren om ons te helpen met bepaalde diensten. In sommige van deze gevallen moeten we je gegevens delen met die bedrijven, omdat zij die nodig hebben om de service aan Anco lifestyle centre en uiteindelijk aan jou, uit te kunnen voeren. We beperken de gegevens die we delen met derden tot alleen de doeleinden waarvoor de andere ze nodig heeft. Ze worden streng gecontroleerd door Anco lifestyle centre om er zeker van te zijn dat je privacy beschermd blijft. Deze partijen mogen nooit zelfstandig jouw gegevens gebruiken of doorgeven. Ook kunnen we je gegevens doorgeven als we daartoe verplicht worden door bepaalde wet- en regelgeving en/of rechtspraak. We kunnen je gegevens ook doorgeven in het geval onze organisatie of een deel daarvan wordt verkocht en de koper je gegevens nodig heeft om de service aan jou voort te kunnen zetten.

Camerabeelden
Medewerkers van Anco lifestyle centre kunnen geen beelden van geïnstalleerde camera’s bekijken. Ook opgeslagen beelden zijn niet door medewerkers van Anco lifestyle centre te benaderen. Opnames worden automatisch na 2 dagen gewist.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om de dienst af te handelen. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van je gegevens
Voor vragen over ons privacy beleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens kun je te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Je kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kun je een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met je toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat je de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser. Indien de gegevens niet kloppen, kun je ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Anco lifestyle centre
Venrayseweg 114
5961 AJ   Horst aan de Maas
info@ancolifestylecentre.nl

Cookiebeleid
Anco lifestyle centre maakt gebruik van cookies en overige technieken op haar website. Omdat wij jouw privacy willen waarborgen en de gebruiksvriendelijkheid van je bezoek(en) aan onze website willen verbeteren, vinden wij het belangrijk dat je weet hoe en waarom wij cookies gebruiken.

Wat zijn Cookies?
Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens het bezoek aan een website op je computer wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen. Deze informatie kan bij een later bezoek worden uitgelezen door de website. Sommige van deze cookies zijn noodzakelijk omdat de site anders niet naar behoren kan functioneren. Andere cookies worden gebruikt om het gebruiksgemak van de site voor de bezoeker te verhogen. Bijvoorbeeld voor het veilig onthouden van je gebruikersnaam en taalvoorkeur. Hierdoor hoef je niet meer bij ieder bezoek deze informatie in te vullen. Sommige cookies worden gebruikt om u gerichte advertenties te tonen op de websites. Web beacons zijn kleine grafische afbeeldingen op een webpagina die verborgen zijn voor de gebruiker, en waarmee bezoek en gebruik van een webpagina kunnen worden gemeten. Een JavaScript is een programma dat op de randapparatuur van de gebruiker wordt geplaatst en vanaf de randapparatuur wordt uitgevoerd. Door het uitvoeren van dit programma kan Anco lifestyle centre vaststellen waar de bezoeker zich bevindt en welke acties worden uitgevoerd. Op deze manier krijgt Anco lifestyle centre beter inzicht in het gedrag van de bezoeker, waardoor Anco lifestyle centre de website beter kan inrichten en gerichter kan adverteren op het internet.

Welke Cookies gebruiken wij?
De door Anco lifestyle centre gebruikte cookies zijn in verschillende categorieën in te delen, zoals hieronder wordt toegelicht.

Functionele cookies
Deze categorie cookies is nodig om ervoor te zorgen dat de website naar behoren werkt. Deze cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat informatie van één pagina wordt meegenomen naar de volgende. Zo hoef je niet iedere keer dezelfde informatie in te vullen. Ook zorgen deze cookies ervoor dat bepaalde voorkeursinstellingen die je hebt aangegeven voor het gebruik van een website van Anco lifestyle centre worden onthouden bij een toekomstig gebruik van de websites. Voor het gebruik van deze cookies is je voorafgaande toestemming niet nodig.

Analytische cookies
Deze cookies zijn nodig om onze websites permanent zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van onze gebruikers door geanonimiseerd vast te stellen hoe gebruikers onze websites gebruiken. Gezien de geringe impact van deze cookies op je privacy, is voor het gebruik van deze cookies geen toestemming vereist. Deze analytische cookies omvatten ook cookies die door derden ten behoeve van Anco lifestyle centre worden geplaatst en uitgelezen, zoals Google Analytics.

Social Media cookies
Om de inhoud van onze websites makkelijk te kunnen delen met anderen door middel van buttons maken wij gebruik van social media cookies van de social media partijen, zodat verschillende social media partijen je kunnen herkennen. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen bij het aanklikken van de buttons en de data die hiermee verzameld kan worden verwijzen wij naar de verklaring van deze verschillende partijen. Voor het gebruik van deze cookies is je toestemming vereist.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Advertentie/profiling cookies
Wij maken gebruik van Doubleclick, een dienst van Google om voor u relevante advertenties te tonen. Via het gebruik van deze dienst verzamelen wij informatie op basis van voorafgaande bezoeken aan onze of andere websites op internet. Hierbij wordt aan je browser een pseudoniem identificatienummer (ID) toegewezen om te controleren welke advertenties er in je browser werden getoond en welke advertenties werden opgeroepen. De cookies bevatten geen persoon gerelateerde informatie. Een overdracht van deze gegevens door Google aan derden vindt alleen op grond van wettelijke voorschriften of in het kader van de verwerking van ordergegevens plaats. Een overdracht van deze gegevens door Google aan derden vindt alleen op grond van wettelijke voorschriften of in het kader van de verwerking van ordergegevens plaats. In geen geval zal Google je gegevens combineren met andere door Google geregistreerde gegevens.

Affiliate cookies
Onder de categorie advertentie cookies vallen ook cookies die voor ‘affiliate marketing’ worden gebruikt. Deze cookies verschaffen informatie over de effectiviteit van een getoonde advertentie; de cookie houdt bij of een aankoop is gedaan naar aanleiding van een getoonde advertentie. Op grond van deze informatie kan de adverteerder van de desbetreffende advertentie beloond worden. Gezien de geringe impact hiervan op de persoonlijke levenssfeer van de gebruikers, is voor gebruik van deze cookies geen toestemming vereist.

Tracking cookies
Tracking cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over je surfgedrag op onze website, zodat wij een analyse kunnen maken van onze website en de website kunnen blijven verbeteren. Daarnaast gebruiken wij deze cookies ook voor toekomstige advertentiedoeleinden. Voor het gebruik van deze cookies is je toestemming vereist.

Browserinstellingen
Als je niet wilt dat websites cookies op jouw computer kunnen opslaan, kun je je browserinstellingen aanpassen. Je krijgt dan een waarschuwing voordat er cookies worden geplaatst. Je kunt je instellingen ook zo aanpassen dat je browser alle cookies of alleen cookies van derde partijen weigert. Ook cookies die al geplaatst zijn, kun je verwijderen. Let erop dat je de instellingen apart moet aanpassen voor elke browser op elk apparaat dat je gebruikt. Wij willen je erop attenderen dat als je geen gebruik wilt maken van cookies, wij helaas niet kunnen garanderen dat onze website goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de website verloren gaan of dat je bepaalde pagina’s zelfs helemaal niet meer kunt zien. Hoe je je instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser.

Wijzigen cookiebeleid
Anco lifestyle centre zal van tijd tot tijd wijzigingen kunnen aanbrengen in het cookiebeleid, zonder je daarvan op de hoogte te stellen, omdat bijvoorbeeld haar website of de cookie regelgeving wijzigt. Wijzigingen zullen per direct in werking treden zodra deze op de website zijn gepubliceerd. Wij raden je aan het cookiebeleid met regelmaat te raadplegen om van eventuele wijzigingen op de hoogte te zijn en, indien gewenst, instellingen aan te passen. Door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met eventuele wijzigingen van het cookiebeleid.