Afvallen in het nieuwe jaar?
15 januari 2019
Carnaval 2019
22 februari 2019
Toon alle

Geef gratis de sportmunt cadeau

 sportmuntGeef gratis 2 weken sporten cadeau

Inmiddels is de maand januari bijna voorbij. Januari is de maand van goede voornemens. Veel mensen pakken de draad weer op om bijvoorbeeld (meer) te gaan bewegen. Ook sinds deze maand begeleiden en motiveren wij weer een aantal nieuwe sporters, en helpen hen hun goede voornemens vol te houden.

Duwtje in de rug

Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die het nodig heeft om iets aan zijn of haar gezondheid te gaan doen. Die te lang en te vaak op de bank blijft zitten. Iemand die best wel wil gaan sporten maar de juiste motivatie nodig heeft.

Omdat veel mensen een duwtje in de rug nodig hebben om iets nieuws op te gaan pakken, hebben wij iets leuks bedacht.

De GRATIS 2 weken sportmunt

Jij kan die vriend of kennis helpen. Bij de receptie kun je tot aan de Carnaval een GRATIS twee weken munt ophalen. Deze schenk je aan de persoon waarvan jij denkt dat hij wat beweging nodig heeft.

Kom samen sporten, is voor jou misschien ook wel leuker en krijg je nog meer motivatie. Maar natuurlijk mag de persoon in kwestie ook alleen komen fitnessen of groepslessen komen doen. En …. uiteraard mag degene van al onze faciliteiten gebruik maken.

Sport-intake afspraak

Om je introducé wegwijs te maken in ons lifestyle centre, maakt deze voor zijn/haar eerste bezoek een afspraak voor een sport-intake. We geven een rondleiding door ons centre en hij/zij wordt begeleid in de fitnesszaal. Je introducé krijgt een eigen inlog voor de app, zodat hij/zij ook groepslessen kan reserveren.

Borg

Bij de eerste afspraak dient een borg van 16,95 Euro te worden voldaan. Hiervoor ontvangt degene een chip en slotje, welke gedurende de twee weken wordt gebruikt. Bij inlevering van dit complete setje wordt de borg contant terug betaald.

Wil jij jouw vriend, kennis, collega of familielid blij maken met 2 weken gratis sporten? De 2 weken sportmunt is t/m 3 maart 2019 af te halen bij de receptie.

Op de 2 weken sportmunt zijn onze Algemene Voorwaarden en Huisregels van toepassing;
Voor inlevering van de 2 weken sportmunt dient bij de receptie een sport-intake afspraak ingepland te worden;
Maximaal 1 sportmunt per deelnemer;
Alleen leden van anco lifestyle centre kunnen de gratis sportmunt ophalen;
De 2 weken sportmunt is uitsluitend bedoeld voor mensen die de afgelopen 12 maanden geen lid geweest zijn van anco of tegen gratis/gereduceerd tarief gebruik hebben gemaakt van (één van) onze faciliteiten;
De sportmunt is niet inwisselbaar voor (contant) geld of korting op een (lopend) abonnement .