Vraag de gratis dagpas aan

Leuk dat je een keer bij ons wilt komen sporten en ontspannen! Je kunt via onze website eenvoudig een gratis dagpas of proefles aanvragen. Wij nemen dan contact met je op om een datum af te spreken wanneer de dagpas gaat gebruiken. Meedoen met een groepsles is ook mogelijk, op basis van beschikbaarheid.

Dagpas

Voordelen van een dagpas zijn:

  • de ideale manier om te ontdekken wat anco lifestyle centre jou te bieden heeft;
  • geheel vrijblijvend;
  • en je hebt geen verplichtingen achteraf.

Belangrijk

  • We nemen telefonisch of per mail contact met je op. Je kunt dan binnen een week gratis komen kennismaken.
  • De gratis dagpas is bedoeld om je kennis te laten met ons. Zo kun je in levende lijve ontdekken wat anco lifestyle centre jou te bieden heeft. Als je al bekend bent met ons centre kun je geen gratis dagpas aanvragen. Een dagkaart kopen kan uiteraard wel. Zo houden we het voor iedereen eerlijk.
  • Om zelfstandig te komen sporten bij anco moet je minimaal 12 jaar zijn. Wil je ook gebruik van sauna en Turks stoombad, dan moet je minimaal 18 jaar zijn.
  • De gegevens die je achterlaat in het formulier zullen enkel voor interne doeleinden worden gebruikt.
  • Als je gebruik maakt van de gratis dagpas, gelden onze huisregels. Deze vind je hier.

Vriend(innen) pas

Samen sporten is veel gezelliger en je houdt elkaar gemotiveerd. Dat juichen wij toe. Wil je een keertje met een vriend(in) komen sporten en hem/haar kennis laten maken met wat anco lifestyle centre te bieden heeft? Ook dat kan. Bij de receptie kun je afspreken wanneer je je met jouw vriend(in) komt. Voor de vriend(innen)pas gelden dezelfde regels als voor de gratis dagpas.

Milon Proefles

Ben je geïnteresseerd in de Milon? Neem dan (telefonisch) contact op met ons. We willen je graag uitleggen hoe de Milon werkt, maar zelf voelen werkt het beste. Omdat de machines hiervoor persoonlijk moeten worden ingesteld is dit alleen mogelijk op afspraak.

 

Volg ons op facebook