Sport aan de Maas Sportweek
15 april 2017
Spektakeldag
3 mei 2017
Toon alle

Jeugdfitness in Horst – Coole Bon

Coole Bon

Jeugdfitness in HorstJeugdfitness in Horst: Speciaal voor de jeugd (12 t/m 18 jaar) heeft anco lifestyle centre een bijzondere aanbieding. De Coole Bon: 3 Maanden jeugdfitness voor slechts 55,00 euro. De Coole Bon is een geslaagd cadeau om te geven, maar ook leuk om te krijgen.

Bewegen is gezond, ook voor de jeugd.  Werken aan je conditie en spieren. Naast fitnessen, mag je als jeugdlid bij anco lifestyle centre ook deelnemen aan groepslessen, zwemmen, spinnen en squashen.

In de zomermaanden wordt er door veel verenigingen niet meer gesport, een uitgelezen kans om eens kennis te maken met anco lifestyle centre. En voor deze voordelige prijs hoef je het niet te laten. Maak daarom vandaag nog gebruik van deze aanbieding!

Jeugdfitness in Horst

 • JeugdFitness
  Onder deskundige begeleiding kun je werken aan je conditie en spieren. Je eerste les doe je samen met een trainer. Je krijgt een persoonlijk schema wat je de komende maanden gaat volgen. De keren erna werk je je programma af. Wil je advies? Dan maak je een afspraak met een trainer. Natuurlijk kun je de aanwezige begeleiding in de zaal ook altijd vragen. Kijk op het rooster wanneer er begeleiding in de zaal is.
 • Groepslessen (zie lesrooster)
  Bij Anco lifestyle centre kun je diverse groepslessen volgen. In principe zijn alle lessen geschikt om mee te doen. Meld je als je voor de eerste keer een groepsles gaat doen even aan bij de instructeur/instructrice, die kan dan extra tips geven zodat je de les nog beter kan volgen.
 • Squash incl. racket
  Squashen is niet alleen fun, maar ook goed voor je uithoudingsvermogen. Je kunt een squashruimte per uur reserveren bij de receptie. De rackets mag je bij de receptie lenen, een balletje moet je zelf meenemen. Deze zijn ook te koop bij de receptie. De spelregels voor het squashen zijn hier te lezen. Let op: zwarte zolen zijn niet toegestaan in de squashruimtes!
 • Zwemmen
  Is het buiten warm en zoek je afkoeling, of wil je na een intensieve sportsessie even relaxen in het zwembad? Dat kan, want je mag ook gebruik maken van het zwembad. Het zwembad is op het diepste punt 1,40 m diep, dus duiken is niet toegestaan. Verder vragen we je rekening te houden met de overige gasten die in het zwembad zitten. Maar verder … have fun
 • Drankje na het sporten
  Van al dat sporten word je wel dorstig. Drinken voor, tijdens en na het sporten is heel belangrijk om je vochtbalans op peil te houden. daarom mag je na het sporten gratis een drankje bij ons pakken. Dit geldt voor de warme en koude dranken.

Met de Coole Bon ben je tijdens onze openingstijden onbeperkt welkom.

Overige info

Starten met de Coole Bon – Jeugdfitness in Horst kan in mei en juni. De 3 maanden sporten moeten aanééngesloten worden verbruikt. Eventuele vakanties worden niet verrekend. Naast het abonnementsgeld brengt Anco € 12,50 borg in rekening voor de toegangspas en een slotje om een locker in de kleedruimten af te sluiten. Als je de toegangspas en het slotje na het verstrijken van je 3 maandenabonnement weer inlevert, ontvang je jouw borg terug.
Je bent tijdens onze openingstijden onbeperkt welkom. Lees voor dat je komt sporten onze huisregels even door.

Nederlandse Norm Gezond Bewegen (NNGB)
Er bestaat een richtlijn voor een minimale hoeveelheid lichaamsbeweging voor een gezond leven: de ‘Nederlandse norm gezond bewegen’. Voor jongeren van 4 tot en met 18 jaar geldt dat ze dagelijks tenminste een uur ‘matig intensieve lichamelijke activiteit’ zouden moeten hebben.