Lifestyle scan

Wil je weten hoe vitaal je bent? Heb je behoefte aan een gedegen advies op het gebied van lifestyle, voeding en beweging? Maak dan een afspraak voor een lifestyle scan bij anco lifestyle centre in Horst.
Met de Lifestyle Scan meten onze gespecialiseerde lifestyle coaches binnen 15 minuten je algemene gezondheid en geven een persoonlijk leefstijl advies. Verbeteringen op het gebied van beweging, voeding en ontspanning kunnen helpen om lekker in je vel te zitten. Aangezien onze lifestyle scan een volledig individuele meting is en individueel advies geeft, is deze geschikt voor iedereen.

 

 

 

Wat meet en weet een lifestyle scan?

De lifestyle scan is een test waarbij door middel van 6 elektroden op hoofd, handen en voeten, een klein stroompje door het bindweefsel wordt gestuurd. Het bindweefsel weerspiegelt de toestand van  de spieren en organen. Hoe meer weerstand de stroom ondervindt, hoe minder goed het gesteld is met de gezondheid als gevolg van de huidige leefstijl.

lifestyle scanEen lifestyle scan meet:

  • Het functioneren van je spieren, gewrichten en orgaansystemen;
  • De energiereserves en het vermogen van je lichaam om deze te gebruiken;
  • Het niveau van verzuring en het vermogen van je lichaam om dit te neutraliseren;
  • Aanwezige voedingsstoffen en eventuele tekorten hieraan;
  • Je BMI (Body Mass Index) en trainingshartslagzones.

Persoonlijke advies voor beweging, voeding en ontspanning

Met de lifestyle scan krijg je een goed beeld van je gezondheid en energie. Je wordt ondersteund bij het op een efficiënte manier optimaliseren van je leefstijl. Zo krijg je in minder tijd meer energie en bereik je met plezier een optimale vitaliteit. Onze lifestyle coaches nemen de resultaten met je door en denken met je mee over een leefstijlplan, waarin je betere keuzes kunt maken om lekkerder in je vel te zitten.

Ook voor (top)sporters

Ook als je (top) sporter bent, kan de lifestyle scan worden ingezet. Immers een sporter wil zijn prestaties verbeteren. Met het individuele advies, kun je als sporter aan de slag om je sportprestaties te verbeteren. Uiteraard is dit ook mogelijk in combinatie met een trainingsprogramma afgestemd op jouw doelen.

Wil je meer informatie over de lifestyle scan of wil je een afspraak maken, neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer 077 398 35 53. Het ondergaan van de test is zonder enig risico. De lifestyle scan is echter geen vervanging voor een behandeling bij een arts of specialist. Wanneer je problemen met je gezondheid hebt, raadpleeg dan altijd een arts.