seniorenfitness
Senioren Fitness
14 december 2015
afslanken
Afslanken
14 december 2015
Toon alle

Milon Cirkel Horst

miloncirkel

Premium Milon Cirkel Horst

De Premium Milon Cirkel Horst is een afwisselend trainingsprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). Anco Lifestyle Centre is als enige al ruim 3 jaar deskundig met de Milon Cirkel Horst. De Premium Milon Cirkel maakt het mogelijk je spieren optimaal te trainen in slechts 2 trainingen per 10 dagen! Door de vaste volgorde van trainen en het cirkelsysteem word je ook nog eens gestimuleerd om in het juiste tempo te trainen. Daarom is trainen op de Milon Cirkel zo’n 30% effectiever dan op traditionele apparatuur.

Milon Cirkel Horst: Fit in 35 minuten

In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer je naar het volgende toestel moet overstappen. Per toestel zijn jouw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. De apparaten passen zich automatisch aan zodra je de chipkaart in het apparaat stopt. Zo train je altijd op de voor jou meest veilige en  effectieve manier. De volledige training duurt 35 minuten.

Voor wie is de Milon Cirkel? 

De Milon Cirkel is voMilon Cirkel hORSTor iedereen die fitness eerder saai vindt, die weinig tijd heeft of die het diëten beu is. Ook de ervaren fitness’er zal verbaasd zijn over het trainingscomfort en de efficiëntie van de Milon Cirkel. Veel mensen hebben allerhande kwaaltjes. Zere schouders, slechte knieën, zwakke botten, weinig uithouding.

De Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basis conditie en basis kracht op te bouwen. Een goede basis conditie en basis kracht is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Het is ook de ideale start om veilig en verantwoord jarenlang plezier te beleven aan het sporten. Zonder goede fundamenten kan je geen stevig huis bouwen! Na 6 tot 12 weken is de basis gelegd voor jarenlang sportplezier.

De meest toegankelijke, eenvoudige, veilige en effectieve manier om spieren op te bouwen is trainen op de Milon Cirkel.

Kiest u voor een Premium Milon Cirkel abonnement? Dan mag u ook gratis gebruik maken van alle groepslessen, de sauna, Turks stoombad, squash, kinderopvang, DVD verhuur en kunt u gratis terecht op het inloopuurtje bij onze fysiotherapeut.

Sneller Resultaat

Het is onze ervaring dat de meeste mensen snel resultaat willen. Als je alleen gaat Milonnen heb je een beetje geduld nodig; ook al is Milonnen tot 15x efficiënter voor vetverbranding en tot 30% effectiever voor spieropbouw dan een traditionele fitnesstraining.

Welk Dieet?

Uiteraard is 4 tot 5 maal per dag gezond en gevarieerd eten de meest gerichte oplossing. Drink voldoende en vermijd vet eten. Je kunt ook eens een afspraak maken met onze voedingsdeskundige die jou gedurende een periode helpt en motiveert om je doel te bereiken en te blijven behouden.

Resultaat behouden

Gezondheid is niet iets dat vanzelf komt! je spieren en je conditie zijn naast gezonde voeding de belangrijkste pijlers van je gezondheid. Blijven sporten houdt je gezond.
Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden van de Milon Cirkel? Maak dan een informatie-afspraak bij de receptie. (telefoon: 077 398 35 53)

Succes Story

Dat onze methode werkt en blijvend werkt, kunt u nalezen. Lees hier het verhaal van Patrick Manders die met de Milon Cirkel en onder onze professionele begeleiding aanzienlijk slanker, fitter en gezonder geworden is.

Wilt u  (weer) slank en fit worden en wilt u slank en fit blijven? Bent u geïnteresseerd in de Milon Cirkel en/of het voedingsplan van anco lifestyle centre?  Neem gerust contact op met ons en maak een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek.