Diëtist, GC Noord-Limburg Horst
22 maart 2017
Sport aan de Maas Sportweek
15 april 2017
Toon alle

Nirvana Fitness

Nirvana Fitness – Nieuw in Nederland – Horst

Nirvana FitnessNirvana Fitness is een workout dat bijdraagt aan het vergroten van je longcapaciteit, het helpt je bij het verminderen van stress en angstgevoelens, zorgt voor detoxing van je lichaam en geest. De oefeningen versterken je spieren en verhoogt je flexibiliteit. Dit alles gaat gepaard met specifieke (diepere) ademhalingstechnieken. Hierdoor ontspant het centrale zenuwstelsel, kalmeert alle lichaamssystemen en zorgt ervoor dat lichaamscellen meer zuurstof opnemen. Na de les ben je volledig ontspannen en heb je een frisse geest.

Nirvana Fitness is nieuw in Nederland en anco lifestyle centre in Horst is een van de eerste centra waar je deze workout kunt volgen.

 

Voor wie is Nirvana Fitness?

Nirvana Fitness is voor iedereen die actief bezig wil zijn met haar of zijn lichaam. Voor jong, oud, vrouw of man. Ook of je fit bent of niet, iedereen kan meedoen. Het is een effectieve en veilige groepsles die door iedereen mee gedaan kan worden, ongeacht het fysieke niveau of een eerdere bewegingservaring.  Wil je ‘lekker in je vel te komen’ en is ‘in balans’ komen/blijven je motto? Meld je dan nu aan voor een les.

Als je mee komt doen, neem dan een handdoek en eventueel een sweater en sokken mee. Zo koel je aan het einde van de les niet teveel af.

Hoe ziet een les eruit?