Rundje um ut Hundje hardloop cursus
28 januari 2016
Squash
Squash Regels
31 januari 2016
Toon alle

Ruuh2016 Hardloopcursus meest gestelde vragen

RuuH2016 hardlopen Horst aan de MaasVanaf 15 februari start anco lifestyle centre samen met TopSportief, Fysiopraktijk Horst aan de Maas, Gewichtscoach Eveline de Koster een 10 weekse cursus, hieronder vind je de meest gestelde vragen.

Op welke dagen worden de hardlooptrainingen gegeven?
Er zijn vooralsnog 8 lesdagen bekend: zondag 11:00 op op 21-2, 28-2, 6-3, 13-3, 27-3, 3-4, 10-4, 17-4. Houd deze site even in de gaten voor de overige dagen waarop de hardlooptraining gegeven wordt.

Hoe lang duurt één hardlooples?
Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt één les ongeveer een uur en een kwartier.

Als ik met de cursus mee doe, ben ik dan ook aangemeld voor het Rundje um ut Hundje?
Nee, deze actie betreft alleen de (hardloop) cursus, je moet jezelf aanmelden. Dat kan op de website van Rundje um ut Hundje. De inschrijfkosten hiervoor vind je hier.

Hoe meld ik me aan voor de hardloop/kracht training?
Dit kan bij de receptie van anco lifestyle centre.

Is de hardloop cursus alleen voor gevorderden?
Nee, deze cursus is samengesteld om iedere deelnemer op elk niveau technisch goed en efficiënt te leren hardlopen.

Wat zijn de kosten voor deze tien weekse  cursus? 
De kosten voor deze cursus bedragen € 10.00. Als je geen klant bent van anco lifestyle centre betaal je daarnaast ook € 10.00 borg voor een toegangspas en een slotje. Na afloop van de cursus krijg je je borg terug zodra je het setje weer inlevert.
Klanten van anco lifestyle centre krijgen een korting en betalen voor deze hardloop cursus € 7.50

Moet ik me aanmelden voor de informatie ochtend over de cursus op 14 februari?
Het is niet verplicht, maar we willen graag weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Bovendien bestaat er de mogelijkheid om die ochtend al je vragen te stellen over de cursus.  Ook zal er een paslijn van de t-shirts liggen, zodat je als je daarvoor in aanmerking komt, de juiste maat kan kiezen.

Is deze hardloop cursus alleen voor deelnemers van het Rundje um ut Hundje?
De hardloop cursus is een aanloop naar deze wedstrijd en daarop gericht. anco lifestyle centre gaat echter niet controleren of je wel aangemeld bent, maar misschien word je tijdens de cursus wel zo enthousiast dat je je alsnog gaat aanmelden.

Aan welke lessen mag ik deelnemen bij anco lifestyle centre?
Je mag aan alle groepslessen deelnemen. Omdat je in de komende 10 weken meer spierkracht moet opbouwen, zijn lessen als bijvoorbeeld Power zeer geschikt. Zondag 14 februari zal Hans Vissers van anco lifestyle centre meer uitleggen over krachttraining.

Hoe vaak mag ik deelnemen aan de groepslessen bij anco lifestyle centre? 
Je mag gedurende tien weken één keer per week deelnemen aan de groepslessen. Als je een week niet geweest bent, vervalt je recht op dat bezoek. Oftewel je kunt je lessen niet opsparen.