Duurzaam ondernemen: Zonne-energie
29 april 2016
Sport en voeding is resultaat
30 april 2016
Toon alle

Milon: Slank en Fit in 35 minuten

Slank en Fit in 35 minuten

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Milon Cirkel Fitness: Slank en Fit in 35 minuten. Maar toch, slechts 35 minuten per training en 6 trainingen per maand zijn al voldoende voor resultaat. Lees hier het succesverhaal van Patrick Manders uit Horst aan de Maas, die in augustus 2015 startte met de Milon Cirkel Fitness, dit in combinatie met een gezond voedingsplan. Niet alleen Patrick viel af, maar het hele gezin deed mee. In totaal vielen zij 90 kilogram af. Zijn gezonde levensstijl bleek dus ook gunstig voor zijn vrouw en dochter.  

Sinds zijn jeugd kampt Patrick met overgewicht

slank en fit milon cirkelSinds augustus 2015 traint Patrick Manders op de Milon Cirkel. Patrick is 44 jaar, getrouwd met Jolanda. Al sinds zijn jeugd kampt hij met overgewicht. In augustus 2015 woog hij 146,5 kilo. Aangemoedigd door zijn werkgevers Peter en Wil Lucassen van supermarkt Plus meldde hij zich aan bij anco lifestyle centre voor de Milon Cirkel in combinatie met een voedingsplan.  Naast dat zijn werkgevers hem stimuleerden om iets aan zijn postuur en gezondheid te doen, ondersteunen ze hem ook in het voedingsplan.

Ondanks zijn overgewicht was Patrick niet iemand die elke avond op de bank hing. Zo speelt hij tafeltennis en ging soms richting de sportschool om te fitnessen. Echter door gebrek aan goede begeleiding, regelmaat, structuur en de juiste trainingsmethode lukte het hem niet om de overtollige kilo’s blijvend te verliezen.

Ooit een aantal jaren geleden heeft Patrick samen met zijn vader een crashdieet gevolgd. Hij viel voor korte duur 25 kilo af, maar door de eenzijdigheid van dit dieet was het niet vol te houden en bleef het bij goede voornemens.

Diëten is trainen om dik te worden

Zoals geschreven, startte Patrick in augustus met de Milon Cirkel en met de wetenschap dat diëten trainen is om dik te worden, gebeurde dit in combinatie met normaal eten in de vorm van het voedingsplan van anco. Geen pillen, geen shakes, geen hongerdieet! Slank en Fit word je door een gezonde levensstijl er op na te houden. De eerste trainingen vielen hem zwaar, de meeste moeite had hij met de Crosstrainer. Dit vond hij zo zwaar dat de vereiste 4 minuten voortijdig afgebroken moesten worden.

Tegelijkertijd begonnen ook zijn bezoekjes aan de gewichtscoach. Wat hem op viel was de grote diversiteit. In het begin had hij moeite met het ontbijt. Zelfs nu na 8 maanden vindt hij het volgen van dit voedingsplan geen sleur geworden. En juist omdat het geen “saai dieet” is, vindt hij dat zijn goede voornemens zijn omgezet in een gezonde lifestyle.

Een voldaan gevoel stimuleert om door te gaan

slank en fit milon cirkel crosstrainerDe voordelen van de Milon Cirkel vindt hij dat je in 35 minuten alle spiergroepen goed traint. Na de training heeft hij een voldaan gevoel, wat hem stimuleert om door te gaan. De apparaten zijn gebruiksvriendelijk, als je de Milon Pas in het apparaat steekt, gaat de machine in de juiste stand staan en wordt het gewicht aangepast. Volgens Patrick is het de aanwezige begeleiding die hem motiveerde, zeker in het begin heel belangrijk. Wat heeft geleid tot een zeer goed resultaat.

Het gewichtsverlies ging zeer geleidelijk, maar de mensen in zijn omgeving zagen de veranderingen in zijn postuur wel. Wat hem het meeste opviel, was dat hij steeds meer energie had. Ook de uitdaging om steeds meer virtuele meters op de fiets te maken zorgde voor een enorme progressie. Patrick is nu zelfs in staat zijn Milon training aan te vullen met andere oefeningen en oefenvormen.

Na 3 maanden de combinatie Milon Cirkel en het voedingsplan van anco had hij circa 20 kilo gewichtsverlies en woog toen 125 kilo. Door de juiste combinatie van sporten en voeding, heeft hij veel energie en vindt het sporten nog steeds leuk. Zijn stofwisseling is verbeterd, voorheen had hij door verkeerde voeding en te weinig spiertraining een veel te lage stofwisseling.

Balans vinden heeft nu prioriteit

slank en fit milon cirkel milonNu, april 2016 weegt Patrick 95,5 kilo en het vetpercentage is met 17% afgenomen.Het kwijtraken van nog meer kilo’s heeft nu minder prioriteit. Zijn doel is om de balans vinden en zijn gewicht behouden. Met een ijzeren discipline om zich aan de spelregels te houden, ziet hij de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Resultaten Patrick Manders:

De resultaten vanaf augustus 2015 in cijfers: progressie fiets: 153%. Progressie crosstrainer: 181%. Toename kracht: Benen 158%, Borst: 138%, Rug:102%. Buik: 105%. Alstublieft!

Wilt u ook (weer) slank en fit worden en wilt u slank en fit blijven? Bent u geïnteresseerd in de Milon Cirkel en/of het voedingsplan van anco lifestyle centre?  Neem gerust contact op met ons en maak een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek.