Jeugdfitness in Horst – Coole Bon
1 mei 2017
AED Noord Limburg
AED anco kan nu ook buurtbewoners redden
10 mei 2017
Toon alle

Spektakeldag

Spektakeldag

Dit jaar organiseren we op zaterdag 24 juni de jaarlijkse anco spektakeldag.

Leden en niet-leden kunnen deelnemen aan een zeskamp of de motortocht. Daarnaast wordt er ook een barbecue georganiseerd. Je kunt je opgeven voor de motortocht of de zeskamp al dan niet in combinatie met de barbecue. Ook kun je je alleen voor de barbecue opgeven.

Dit jaar organiseren we de Spektakeldag samen met Bootcamp Power. Op het gebied van outdoortrainingen zijn zij de expert in de regio, dus reken er maar op dat het nog leuker wordt dan ooit.

Naast de vertrouwde gezichten uit ons centrum kunnen dus ook leden van Bootcamp Power zich opgeven voor deze dag. Zij kunnen zich aanmelden bij Rianne.

Zeskamp

Net als voorgaande jaren worden er diverse spellen uitgezet waarvoor punten te verdienen zijn. De samengestelde teams gaan strijden voor de eerste plaats.  Aan de zeskamp kan iedereen meedoen, het maakt niet hoe oud iemand is, of hij/zij sterk is en een goede conditie heeft. Iedereen is even belangrijk in een team.

Fun is het sleutelwoord.

Ook dit jaar sponsort Sanka Events een gedeelte van onze attracties. Hier zijn we zeer blij mee. Het evenement moet laagdrempelig en betaalbaar blijven. Daardoor hebben we ook dit jaar een aantal leuke toestellen kunnen huren.

sanka events spektakeldag anco ho5rst

 

Als klap op de vuurpijl willen we heel graag de Gladiator huren. Dit is echter alleen haalbaar als we tijdig voldoende aanmeldingen hebben. Willen we niet achter het net vissen, moeten we op tijd reserveren.

De zeskamp start rond 10:00 uur. Deelname is €6 voor leden en hun familie.

 

Motortocht

Zoals elk jaar zetten Mike en Hans een route uit.

Het zal een route zijn van ongeveer 250 km. Iedereen die een motorrijbewijs en een motor tot haar/zijn beschikking heeft, kan zich opgeven. Deelname kost niets.

De motortocht start rond 10:00 uur.

Mocht je nog vragen hebben, kun je hiervoor terecht bij Hans of Mike.

 

Barbecue

Na de zeskamp/motortocht is een barbecue. Deze wordt verzorgd door de Dikke Veldkeuken Je kunt je ook alleen voor de barbecue inschrijven. De kosten voor de barbecue zijn € 15,00.  (kinderen t/m 12 jaar € 8,00). De barbecue zal ongeveer om :30 uur beginnen.

 

 

Aanmelden

Iedereen kan zich inschrijven bij de receptie. Hiervoor liggen lijsten klaar. Er MOET bij inschrijving direct afgerekend worden.