shbam
Sh’bam
14 december 2015
vitaal
Fit & Shape
14 december 2015
Toon alle

Spinning

Verleg je grenzen en fiets mee op krachtige muziek

Spinning is de indoor-cycling-workout waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op met je instructeur, die het peloton leidt door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en intervaltraining. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfine peil zo hoog als je kunt en zweet en verbrandt zoveel mogelijk.

Je Spinning instructeur leidt jou en het peloton over het parcours, met behulp van inspirerende muziek die past bij de choreografie, diverse fietsposities en verschillende snelheden.

Om de benen op te warmen, ligt aan het begin van de les het tempo laag en is de weerstand licht.

Snelheid en intensiteit nemen toe om naar je persoonlijke top snelheid toe te werken. Je klimspieren worden opgewarmd, vervolgens kom je een aantal beklimmingen tegen om je kracht  te testen. En de tijdritten zullen je uithoudingsvermogen op de proef stellen. Je krijgt wat tijd om te herstellen, net voldoende om weer energie te hebben voor de volgende uitdaging.

Aan het einde van de Spinning les beëindigen we de tocht en rijden we samen huiswaarts. Hierbij draait het om herstel en het stretchen van de spieren.