Nirvana Fitness
5 april 2017
Jeugdfitness in Horst – Coole Bon
1 mei 2017
Toon alle

Sport aan de Maas Sportweek

Afbeeldingsresultaat voor sport aan de maasSport aan de Maas Sportweek

Jaarlijks organiseert Sport aan de Maas een sportweek waarin er door middel van diverse activiteiten iedereen wordt gemotiveerd om in beweging te komen. Dit jaar is die week van 21 t/m 29 april. Het programma van dit jaar vind je hier. Ook bij anco kan je gratis deelnemen aan diverse activiteiten, ook als je geen lid bent.

Fitness aan de Maas

Vrije fitness is een activiteit die zelfstandig wordt gedaan. Binnen onze ruime openingstijden kun je zelf bepalen, wanneer en hoe lang je gaat sporten. Ondanks dat het een vrije activiteit is, betekent dit niet dat je er alleen voor staat. Onze trainers maken, als je dat wilt, een persoonlijk trainingsprogramma voor je. Daarnaast begeleiden we je graag, geven we je trainingsadvies, uitleg van de oefeningen of passen je programma aan.
Tijdens de Sport aan de Maas Sportweek mag je gratis met de Sport aan de Maas Sportweekpas een week alles bij ons uitproberen. Als je in de zaal begeleiding wilt, kun je ons bellen om een proefles af te spreken.
De GRATIS sportweekpas kun je bij de receptie van anco lifestyle centre afhalen.

Milon aan de Maas

De Premium Milon Cirkel Horst is een afwisselend trainingsprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). Anco Lifestyle Centre is als enige al ruim 2 jaar deskundig met de Milon Cirkel Horst. De Premium Milon Cirkel maakt het mogelijk je spieren optimaal te trainen in slechts 2 trainingen per 10 dagen! Door de vaste volgorde van trainen en het cirkelsysteem word je ook nog eens gestimuleerd om in het juiste tempo te trainen. Daarom is trainen op de Milon Cirkel zo’n 30% effectiever dan op traditionele apparatuur.

Tijdens de Sport aan de Maas Sportweek mag je de Milon gratis uitproberen. Hiervoor dien je wel vooraf een afspraak te maken met één van onze Milon- instructeurs.

Groepslessen aan de Maas

Samen sporten is leuker! Een groepsles geeft je ontspanning en krijg je een kick van de saamhorigheid, het enthousiasme en de muziek. Anco lifestyle centre heeft het grootste aanbod groepslessen in de regio en er is altijd een groepsles wat bij je past. Of het nu gaat om krachttraining, cardio of lenigheid.

Tijdens de Sport aan de Maas Sportweek mag je gratis de lessen uitproberen. Daarnaast organiseren we 3 extra lessen waarvoor je kunt inschrijven. Aanmelden kan bij de receptie, let op want VOL=VOL.

Ons lesrooster vind je hier, de extra lessen die gegeven worden zijn:

22 april – Body Attack om 10:15 uur

27 april – Body Attack om 10:00 uur

30 april – Billen Drillen om 10:00 uur

 

Afslag 10

Sportweek aan de Maas Horst afslag10In Afslag 10 hebben 10 initiatiefnemers, vanuit de segmenten sport, recreatie, cultuur, onderwijs, bedrijfsleven, zorg en overheid, zich verenigd om met het gelijknamige gebied een nieuwe richting in te slaan en nieuwe verbindingen te leggen.

De ruim 70 deelnemende partijen vertegenwoordigen circa 8000 georganiseerde en ongeorganiseerde sporters, 1400 vrijwilligers, ongeveer 3000 leerlingen in het middelbaar onderwijs en 525 medewerkers van bedrijven uit de regio. Door verbindingen met elkaar te maken, is de basis voor een structurele samenwerking tussen partijen gelegd. Volg Afslag10 via Facebook de laatse ontwikkelingen en blijf op de hoogte.

Gezondste regio 2025

Gezondste Regio 2025Sport aan de Maas Horst gezondste regio 2025 is een initiatief van ondernemers, verenigingen en overheid. Gezondheid is een term die alles met elkaar verbindt. Iets wat iedereen raakt, in alle lagen van de bevolking. Iedereen wil (mentaal en fysiek) gezond zijn en blijven. Iedere ondernemer wil een gezond bedrijf en ieder bestuur een gezonde vereniging. Daarom gaan we er samen voor om van onze regio de gezondste regio van 2025 te maken!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en volg Gezondste Regio 2025 via Facebook.