The Road to RuuH2016 – les 3
7 maart 2016
Huisregels Anco
14 maart 2016
Toon alle

Yanga sports water: een verantwoorde keuze

YANGA Sports Water

Yanga sports Water kun je, indien je bij anco lifestyle centre een Plus abonnement hebt (inclusief drankjes), met je TGS-key, druppel of Milonpasje zelf tappen. Dit heerlijke Sports Water is verkrijgbaar in verschillende frisse fruitvarianten. Om te weten hoe ze smaken, moet je ze gewoon allemaal een keer proberen! Met zoveel keuze, is er altijd wel een smaak die jou het meeste aanspreekt. YANGA bevat natuurlijk aroma, geen kleurstoffen en bovenal geen suiker. Suiker en koolhydraten in drank kunnen leiden tot overgewicht en tandbederf. In plaats van suiker bevat YANGA Sports Water zoetstoffen. Daardoor zitten er maar 5 calorieën in een getapte bidon van 500ml. Van YANGA Sports Water kom je dus niet aan en het past prima in een caloriearme levensstijl.

Vitamines

Alle smaken YANGA Sports Water bevatten de volgende vitamines:

yanga sports water

  • Vitamine B1. Deze vitamine zorgt voor de verbranding van koolhydraten, waardoor we energie krijgen. Daarnaast speelt het ook een rol in het zenuwstelsel en bij het functioneren van het hart.
  • Vitamine B3. Speelt een belangrijke rol bij de energievoorziening van cellen en is het van belang voor een gezonde huid. Een tekort aan B3 kan problemen aan de huid veroorzaken zoals uitslag en ontstekingen. Daarnaast kunnen vermoeidheidsklachten ontstaan.
  • Vitamine B5. Is een vitamine die een belangrijke rol speelt bij de afbraak van eiwitten, vetten en koolhydraten. Het draagt bij aan de voorziening van energie. Daarnaast is het van belang voor de vorming van een aantal hormonen en voor een goed funtionerend zenuwstelsel.
  • Vitamine B6. Deze vitamine is belangrijk voor de weerstand en de spijsvertering. Daarnaast speelt het een rol bij de vorming van rode bloedcellen. Het is van belang voor de energievoorziening. En ook vitamine B6 zorgt verder voor een goede werking van het zenuwstelsel.
  • Vitamine B8. Deze vitamine is belangrijk voor de opbouw en afbraak van koolhydraten en eiwitten en voor de productie van vetzuren. Daarnaast is vitamine B8 van belang voor een goed funtionerend zenuwstelsel, voor gezond haar en een gezonde huid

YANGA Sports Water bevat geen gluten, fructose, noten, soja, sulfiet of andere potentiële allergenen en is volledig vrij van dierlijke bestanddelen.