anco app
21 februari 2018
Gratis zwemmen
18 mei 2018
Toon alle

Zomerstop Seniorenfitness

Senioren Zomerstop 2018

Net als voorgaande jaren vervallen tijdens de vakantieperiode de Seniorenlessen. De lessen stoppen vanaf week 27 (maandag 2 juli) en starten weer in week 36 (maandag 3 september).

Er bestaat een mogelijkheid om gedurende de vakantieperiode vrij te trainen. Aan u  de vraag om zo spoedig mogelijk door te geven of dat u  gebruik wilt maken van het aanbod om vrij te komen trainen of niet. Dit kan bij de receptie.

Mocht u geen gebruik maken van de mogelijkheid om in de zomermaanden door te sporten, dan wordt er t/m week 26 bij u geïncasseerd. Dit kan een deelbetaling zijn. De normale incasso start weer vanaf week 36.

Gaat u door met sporten, lopen de incasso’s gewoon door.

Veel gestelde vragen

Op welke tijdstippen mag ik komen trainen als ik door ga?

U bent op alle tijdstippen waarop wij geopend zijn van harte welkom om te komen trainen.

 Mag ik ook gebruik maken van de sauna en/of zwembad?

Als u doorgaat kunt u  van alle faciliteiten gebruik maken zoals u gewend bent, echter gedurende de zomermaanden zijn er aangepaste openingstijden. Vraag bij de receptie naar het zomerrooster, hierop staan de actuele openingstijden.

 Mag ik komen inhalen in de maanden juni en/of juli?

Als uw abonnement doorloopt, kunt u gebruik maken van uw inhaallessen. Stopt u gedurende zomerperiode kunt u niet inhalen. Uw sleutel is namelijk geblokkeerd en u heeft gedurende de periode geen toegang. Inhalen van gemiste bezoeken kan t/m juni 2018.

 Kunnen we wel onder begeleiding sporten?

Er is geen seniorenles, maar u kunt wel gebruik maken van de vrije fitness. Vindt u het prettiger als er een instructeur in de buurt is, kijk dan op het zomerrooster wanneer er fitness begeleiding in de zaal aanwezig  is. U krijgt weliswaar geen fitnessles, maar als u vragen heeft kun hem/haar deze wel altijd stellen.

Tijdens de zomermaanden worden er verschillende groepslessen gegeven, kijk op het zomerrooster voor het schema. Gedurende de zomermaanden mag u gebruik maken van alle groepslessen. Let op: u heeft maar 1 bezoek per week.